Fysioterapi

Fysioterapi

Vores fysioterapeuter er en del af det tværfaglige team på Rygcenter Midtvest, så vi på tværs af fagområder kan vejlede og behandle vores patienter bedst muligt.

Fysioterapeuterne arbejder både som fysioterapeuter og kiropraktisk medhjælp.

Vores fysioterapeuter tilbyder en grundig undersøgelse af bl.a. holdning og funktion, samt relevant instruktion i øvelsesterapi, specifikt rettet mod dit problem. På denne måde vejleder vi og giver dig redskaber til at behandle og forebygge dit problem. Det kan foregå som genoptræning på klinikken ved enten individuel træning eller på hold, ofte anbefales øvelser hjemme eller i træningscenter.
Nogle skader vil kræve mere end træningsterapi. Her vil fysioterapeuten aktivt bruge andre teknikker, fx bløddelsmassage, mobilisering, schockwave, laser eller tapening.

Da Rygcenter Midtvest er en kiropraktisk klinik, yder det offentlige desværre ikke tilskud til behandling hos vores fysioterapeuter, men har du en sundhedsforsikring, kan du sagtens bruge den hos os.

Børn

Vi tilbyder udredning af børn med forsinket motoriske udvikling og i samarbejde med jer som forældre laver vi en plan for hvordan vi hjælper jeres barn bedst muligt.

GLA:D Ryg

Vi tilbyder GLA:D Ryg hold til personer med gentagne eller længerevarende ryglidelser.

GLA:D Hofte/knæ

Vi tilbyder GLA:D Hofte/knæ – som er genoptræning til personer med knæ/hofte-lidelser.

Læs mere om  GLA:D Ryg og GLA:D Hofte/knæ her.

Fysio – Pilates

Fysio-pilates er en effektiv træningsform, med fokus på kropsstammen og bækkenbundens muskelfunktion samt vejrtrækningsteknikker der giver kroppen øget overskud i hverdagen. Den foregår på gulv på måtte med brug af egen kropsvægt og evt. med bolde eller elastikker eller små håndvægte. Træningen henvender sig til ALLE uanset alder, køn og træningserfaring. Du instrueres altid på individuel basis 2 x før du kommer på hold.

Læs mere om Fysio-Pilates her

Reformer – Pilates

Reformer pilates er en effektiv træningsform, med fokus på kropsstammen. Den foregår på vores reformer bænke. Træningen henvender sig til ALLE uanset alder, køn og træningserfaring. Du instrueres altid på individuel basis 2 gange før du kommer på hold.

Læs mere om Reformer Pilates her.

Begge typer af pilates fungere også super godt som graviditetstræning, da der kan tages individuelle hensyn, samt genoptræne bækkenstrukturerne.

Skulderhold

Vores skulderhold er til dig der bøvler med skuldersmerter. Du vil altid vurderes individuelt før hold start. Henvender sig til dig med behov for genoptræning af skulderens funktion.

Find mere viden om dine symptomer i vores symptomafsnit.