Fysioterapi

Som supplement til vores kiropraktorer, har vi ligeledes fysioterapeuter på klinikken. Vores fysioterapeuter er en del af det tværfaglige team på Rygcenter Midtvest, så vi på tværs af fagområder kan vejlede og behandle vores patienter bedst muligt.

Fysioterapeuterne arbejder som kiropraktisk medhjælp og tilbyder desuden fysioterapi. Da Rygcenter Midtvest er en kiropraktisk klinik, yder det offentlige desværre ikke tilskud til behandling hos vores fysioterapeuter, men har du en sundhedsforsikring, kan du sagtens bruge den hos os.

Vores fysioterapeuter tilbyder en undersøgelse af holdning og funktion, samt grundig instruktion i øvelsesterapi, specifikt rettet mod dit problem. På denne måde giver vi dig redskaber til at behandle og forebygge dit problem. Dette kan foregå som genoptræning på klinikken og instruktion som laves hjemme eller i forbindelse med anden sport. Nogle skader vil kræve mere end øvelser. Her vil fysioterapeuten aktivt bruge andre teknikker, såsom bløddelsmassage, mobilisering eller fx tapening.

GLA:D holdtræning

Udover kiropraktisk medhjælp og almindelig fysioterapi tilbyder vores fysioterapeuter forskellige træningshold. Vi har GLA:D Ryg og GLA:D Hofte/knæet – som er genoptræning til personer med ryg/knæ/hofte-lidelser. Læs mere om  GLA:D Ryg og GLA:D Hofte/knæ her. Vi har derudover Reformer Pilates, der er yderst effektivt og henvender sig til ALLE uanset alder, køn og træningserfaring. Læs mere om Reformer Pilates her.

Find mere viden om dine symptomer i vores symptomafsnit.