Herning

Velkommen til Rygcenter MIdtvest Herning. Vi er en del af Rygcenter Midtvest, sammen med klinikkerne i Ikast og Ringkøbing. Rygcenter Midtvest Herning er vores største klinik og vi er samtidig en af Danmarks største klinikker. Erfaring, tværfaglighed og gode faciliteter er grundstenene for klinikken. Klinikken tilbyder kiropraktik, fysioterapi, massage, akupunktur, zoneterapi og genoptræning. Find mere viden om dine symptomer i vores symptomafsnit. Læs mere om vores personale her.

Tværfaglighed giver bedre patientforløb
Patientens problemstilling er i fokus ved at mange kompetencer indenfor diagnostisering, behandling, rådgivning og genoptræning er samlet på et sted. Tværfaglighed handler i høj grad om at udnytte hinandens kompetencer og herved tilbyde den bedste behandling. Mulighed for faglig sparing iblandt faggrupperne og på tværs af faggrupperne er også med til at højne kvaliteten af behandlingen.
Erfaring er en vigtig grundsten
Erfaring er vigtig for at fastsætte den mest præcise diagnose og dermed kunne lave det bedst mulige behandlingsforløb. Erfaring er med til at lave behandlingsforløbet så effektivt som muligt. Over 40.000 forskellige har søgt hjælp gennem årene. Mange problemstillinger går igen fra patient til patient, derfor er stor erfaring en fordel.
Gode faciliteter
Samtidig med, at vi prøver at benytte os af de mest anerkendte behandlingsprincipper, så spiller faciliteterne også en rolle indenfor behandling og diagnostisering. Klinikkerne råder over højkvalitets ultralydsscanner og røntgenapparater.
 
 
.