Herning

Velkommen til Rygcenter Midtvest Herning. Vi er en del af Rygcenter Midtvest, sammen med klinikkerne i Ikast og Ringkøbing. Rygcenter Midtvest Herning er vores største klinik og samtidig en af Danmarks største klinikker. Erfaring, tværfaglighed og gode faciliteter er grundstenene for klinikken. Klinikken tilbyder kiropraktik, fysioterapi, massage, akupunktur, zoneterapi og genoptræning. Find mere viden om dine symptomer i vores symptomafsnit. Læs mere om vores personale her.

Tværfaglighed giver bedre patientforløb
Patientens problemstilling er i fokus ved at mange kompetencer indenfor diagnostisering, behandling, rådgivning og genoptræning er samlet et sted. Tværfaglighed handler i høj grad om at udnytte hinandens kompetencer og herved tilbyde den bedste behandling. Mulighed for faglig sparing iblandt faggrupperne og på tværs af faggrupperne er også med til at højne kvaliteten af behandlingen.
Erfaring er en vigtig grundsten
Erfaring er vigtig for at fastsætte den mest præcise diagnose og dermed kunne lave det bedst mulige behandlingsforløb. Erfaring er med til at lave behandlingsforløbet så effektivt som muligt. Over 40.000 personer har søgt hjælp gennem årene.
Gode faciliteter
Vi benytter os af de mest anerkendte behandlingsprincipper, men faciliteterne spiller også en rolle indenfor behandling og diagnostisering. Klinikkerne råder over højkvalitets ultralydsscanner og røntgenapparater.
 
 
.