Rygcenter Midtvest

Velkommen til vores nyrenoverede klinik på Strøget 41. Den gamle klinik på adressen Østergade 9. 2 sal er lukket. Lokalerne har tidligere huset Lægerne Strøget og var oplagte til at lave en ny og større klinik. Kiropraktisk klinik Ikast er en del af Rygcenter Midtvest sammen med klinikkerne i Herning og Ringkøbing. Solvejg Bonde, Nina Hedegaard og Kasper Skov er klinikkens kiropraktorer. Læs i symptomoversigten om, hvordan dine symptomer behandles.

Tværfaglighed giver bedre patientforløb
Patientens problemstilling er i fokus ved at mange kompetencer indenfor diagnostisering, behandling, rådgivning og genoptræning er samlet på et sted. Tværfaglighed handler i høj grad om at udnytte hinandens kompetencer og herved tilbyde den bedste behandling. Mulighed for faglig sparing iblandt faggrupperne og på tværs af faggrupperne er også med til at højne kvaliteten af behandlingen.
Erfaring er en vigtig grundsten
Erfaring er vigtig for at fastsætte den mest præcise diagnose og kunne lave det bedst mulige behandlingsforløb. Erfaring er med til at lave behandlingsforløbet så effektivt som muligt. Over 40.000 forskellige har søgt hjælp gennem årene.
Gode faciliteter
Vi benytter os af de mest anerkendte behandlingsprincipper, men faciliteterne spiller også en rolle indenfor behandling og diagnostisering. Klinikkerne råder over højkvalitets ultralydsscanner og røntgenapparater.
 
 
.