Kiropraktor Herning

Kiropraktor Herning

Velkommen til kiropraktik i Herning. Klinikkens kiropraktorer er  Bente Wilhem, Hans Jacobsen, Henrik Frederiksen, Kasper Skov, Anja Borgaard Høybye, Klaus Doktor, Maria Vilholm og Maria Lykkegaard.

Tilsammen tilbyder vi stor erfaring samlet på et sted. Læs om hver enkel kiropraktor under Personale.

Uddannelsen i Danmark

I dag uddannes kiropraktorer på Syddansk Universitet. Uddannelsen er 5-årig og består af lægernes grunduddannelse, samt en 2-årig overbygning som fokuserer på diagnostik og håndtering af lidelser i bevægeapparatet. Tidligere tog mange danskere til USA for af blive uddannet.

Ser mange problematikker.

Erfaring er en af grundstenene i diagnostik, behandling og håndtering af lidelser i bevægeapparatet. I og med kiropraktorerne kun arbejder med lidelser i bevægeapparatet opnåes der hurtigt stor erfaring. Vi har et samlet team i Ikast som rummer stor erfaring og er klar til at hjælpe dig.

Hvad gør kiropraktoren?

Kiropraktorerne er gennem årene blevet kendt for at være specialister i at behandle kroppens led med specifikke håndgreb, kaldet ledfrigørende behandling/manipulation. Kiropraktorens mål er at finde den rette diagnose samt at skabe bedring af patientens gener. Behandlingen vil derfor bestå af flere behandlingsmodaliteter som ledfrigørende behandling, massage, stræk, instruktion, information og rådgivning om selvhjælp.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

Læs mere i symptomoversigten hvordan vi tilgår dine symptomer