Kranio-Sakral Terapi

Kranio-Sakral Terapi

Kranio-Sakral Terapi er en blid og dybdegående behandlingsform, hvor terapeuten diagnosticerer klientens problematikker, og arbejder med kroppens egne ressourcer fr at påvirke kroppen til selvhelbredelse.

Behandlingen går ud på at løsne spændinger i bindevævsmembranerne inde i hovedet, eller bindevævet omkring rygmarvens nerve, der muliggør en dyb, varende afspænding af musklerne i nakken og ryggen som hæfter i hvirvlerne.

Behandlingsformen udpringer fra en osteopatisk (manuel medicinsk metode, der har dokumenteret en bevægelighed mellem kranieknoglerne. Disse opdagelser første til skabelsen af en række teknikker, som blev en del af den osteopatiske behandlingsform.

Kranio-Sakral Terapien arbejder med knogler, membraner, cerebrospinal væske, muskler, bindevæv og organer, som har indflydelse på nerve-, hormon- og immunsystemet. Hjernevæsken fungerer som en hydraulisk støddæmper som beskytte hjernen, men den er også nødvendig for, at hjernecellerne kan få næring og udskille affald.

Kranio-Sakral Terapi sænker kroppens stressniveau og kan afhjælpe følgevirkninger af slag, dårlige arbejdsstillinger og smerter. Kranio-Sakral Terapi hjælper kroppen til en bedre holdning, og medvirker til en reduktion af smerter.