Pilates

PILATESMASKINERNE KALDES REFORMERE

REFORMERTRÆNING FOREGÅR PÅ HOLD MED 4 DELTAGERE ELLER INDIVIDUELT, OG HVER PERSON HAR SIN EGEN REFORMER. REFORMEREN BESTÅR AF ET SYSTEM AF FJEDRE, STROPPER OG EN GLIDENDE VOGN. KOMBINATIONEN AF FJEDRE OG DIN EGEN KROPSVÆGT UDGØR MODSTANDEN.

DU BEVÆGER BÅDE VOGNEN, KROPPEN, ARME OG BEN, HVILKET UDFORDRER OG FORBEDRER DIN STYRKE, SMIDIGHED, BALANCE, KOORDINATION OG KONCENTRATION.

REFORMEREN ER HELT UNIK OG ADSKILLER SIG FRA ALT ANDET STYRKETRÆNINGSUDSTYR.
ØVELSERNE KAN VARIERES PÅ UTALLIGE MÅDER OG ER YDERST EFFEKTIVE I FORHOLD TIL STYRKE, SMIDIGHED OG UDHOLDENHED, SÅ DU FÅR MEST MULIGT UD AF ANSTRENGELSERNE.

REFORMEREN BÅDE STØTTER OG UDFORDRER DIG,  OG ØVELSERNE ER MAKSIMALT EFFEKTIVE OG MÅLRETTEDE. DU KAN OPLEVE ALT FRA LET SMIDIGHEDS-TRÆNING OG BLID GENOPTRÆNING TIL INTENS TRÆNING AF HELE KROPPEN.

SVÆRHEDSGRADEN KAN ØGES ELLER MINDSKES, SÅ REFORMERTRÆNING HENVENDER SIG TIL ALLE UANSET ALDER, KØN OG TRÆNINGSERFARING. EFTERSOM EN STOR DEL AF ØVELSERNE FOREGÅR LIGGENDE ELLER SIDDENDE, ER REFORMERTRÆNING SKÅNSOM FOR RYG OG KNÆ, SÅ NÆSTEN ALLE UANSET PROBLEM KAN VÆRE MED.

FOR AT OPNÅ EFFEKT AF TRÆNINGEN , FORVENTES DET, AT DU TRÆNER MINIMUM 1 GANG OM UGEN .

DU VIL HVER GANG MODTAGE INSTRUKTION OG SUPERVISION AF EN FYSIOTERAPEUT. 

LÆS MERE I VORES BROCHURE SOM DU KAN FÅ PÅ KLINIKKEN.

 

- Hvis der ikke er plads vil du blive kontaktet når der oprettes et nyt hold.

GOD FORNØJELSE MED TRÆNINGEN!!