Skadet hvad nu?

Løbeskader

Har du fået i skade i forbindelse med løb eller måske en skade som helt eller delvist holder dig fra at kunne løbetræne er der ofte flere spørgsmål der melder sig.

• Hvad er der sket?

• Hvordan skal jeg forholde mig mht min løbetræning?

• Hvad er den bedste behandling for mig?

Nutildags er det let at finde viden på nettet, men det er ofte en jungle at finde hoved og hale i de forskellige behandlingstilbud: Massage, Akupunktur, Kiropraktor, Fysioterapeut, Læge, Privat hospital, Løbestileanalyser, Medicin, chokbølgebehandling, Indlæg, Øvelser, Aktivitet/hvile og meget mere.

Vi stor erfaring med behandling af løbeskader, herunder

• Finde den rette diagnose.

• Give den rette behandling på den rette tidspunkt

Ved undersøgelse og behandling af akutte løbeskader er det vigtigste en dygtig fagpersons undersøgelse. Ved komplekse skader bruges ultralydsdiagnostik eller røntgenundersøgelsen til den mere specifikke diagnose.

Har du længerevarende gener eller er der tegn på at din akutte skade giver længere tids løbepause bliver diagnostikken og behandlingen mere kompleks. Grundig undersøgelse, ultralydsundersøgelse eller røntgenundersøgelse er unikke værktøjer vi har til at stille den rette diagnose. Har vil man ahve meget fokus på både at skabe bedring men også at fjerne årsagen. Dette kan være løbestilsanalyse, skoanalyse, specifikke øvelser eller træningsvejledning. Er der brug for kirurgisk vurdering på sygehus hjælper vi med til at få det bedst mulige forløb.