Stræk – Spine MT

Stræk – Spine MT

Behandlingsform ved bl.a. slidforandringer og diskusprolaps i ryggen

Stræk Spine MT er en nyere, koreansk behandlingsform, hvor patienten ved hjælp af en maskine strækkes og roteres i ryggen, hvilket har en positiv effekt på ødelagt væv.

Behandlingen er meget effektiv, da maskinen kan lave vedvarende stræk og rotationer i ryggen – en behandling det ikke er muligt for et menneske at udføre.

Vi har hos Rygcenter Midtvest i Herning  en Stræk – Spine MT  og vores patienter melder tilbage om godt effekt.

HVEM? Oplever du længerevarende gener, som ikke vil falde til ro, kunne Spine MT måske være noget for dig. Eller har du mange slidforandringer i ryggen, er denne behandlingsteknik et godt nyt alternativ. Diskusprolaps i lænden – bevægelser som traktion og rotation giver ernæring til bruskskivens opheling og dermed en hurtigere effekt af behandlingen.

HVORDAN? Bruskskive, facetled og muskler påvirkes ligesom ved fx ledmanipulation, eller Mckenzie øvelser. Behandlingen tager ca. 30 minutter og bruges som en del i den kiropraktiske behandling.

Har du lyst til at høre mere, er du velkommen til at kontakte os. Vores receptionister vil være behjælpelige med at booke tid hos en af vores dygtige kiropraktorere, der vil vurdere om Stræk – Spine MT kunne have en positiv effekt på dig.

Prisen er som et normalt kiropraktorforløb.

 

 

 

 

På billedet prøver vi maskinen med instruktion fra den koreanske producent. Vi har nu prøvet den nogle måneder og besluttet at beholde maskinen, da patienterne føler god effekt af behandlingen.